Matrijzenbouw: wij werken uw matrijs perfect af!

Nefratech EDM-Center biedt geen matrijzenbouw aan, maar heeft u matrijzen laten bouwen en moeten die nu tot op de macrometer perfect worden bewerkt? Dan heeft u aan ons de meest secure partner die er is voor het nabewerken van matrijzen. Ons bedrijf heeft alle techniek in huis om een matrijs secuur en perfect voor u te bewerken tot in de finesses. 

Wij doen dit door middel van vonkverspaning, een techniek die ons bedrijf als geen ander in de vingers heeft. Nefratech EDM-Center beschikt daarvoor over een machinepark dat u in de Nederland, België of Duitsland nergens anders aantreft. 

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website om meer te weten te komen over alle mogelijkheden die wij u bieden. U kunt hierover natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Al uw brandende vragen over vonkverspaning en het bewerken van spuitgietmatrijzen van geleidend metaal beantwoorden wij graag voor u.

Matrijzenbouw op maat

Een matrijs is een soort mal. Het is effectief de negatieve vorm van het product dat u wilt maken. U begrijpt dat dit een product is dat veel gebruikt gaat worden en dat zodoende stevig gebouwd moet worden. Bij Nefratech EDM Center kunnen we dankzij ons geavanceerde machinepark en werkwijzen de moeilijkst te bewerken metalen toch in de juiste vorm krijgen.

Elke matrijs moet natuurlijk altijd helemaal perfect worden bewerkt. Indien u een matrijs laat maken of bewerken die zelfs maar de kleinste afwijking heeft, dan kloppen de gemaakte producten niet. Bij Nefratech EDM Center hebben we machines die een nauwkeurigheid tot op 0,005 mm kunnen garanderen.

Meer weten over matrijzen bewerken?

Als u meer wilt weten over draadvonken en zinkvonken, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Nefratech EDM Center. U kunt om offerte of advies vragen: beide geven wij u graag. Het is ook mogelijk om even contact met ons op te nemen als u andere vragen heeft. We vertellen u dan graag meer over ons bedrijf en beantwoorden alle vragen die u maar kunt hebben! 

Nefratech overtuigt ook ú!

Spuitgietmatrijs, , spuitgietmatrijzen, matrijzenbouw, Nefratech EDM Center Weert
Matrijzenbouw; uw matrijs perfect laten afwerken? Neem dan contact op met Nefratech EDM -Center

"Heeft u een draadvonk- en/of zinkvonkbedrijf nodig? Wij staan erom bekend dat wij vanaf de ontwikkelingsfase al meteen met u meedenken. Hiermee besparen wij voor u kostbare tijd én kosten!"