Contact met het EDM-center voor vonkeroderen

Neem contact op met hét up-to-date EDM-Center in Nederland voor vonkverspanen.
Wij beloven dat het de moeite loont! Want voor
een snelle levering van vonkproducten binnen
NE-BE-DU moet u bij Nefratech EDM-Center zijn! Van 2-assig tot 5-assig (simultaan) en 8-assige vonktechniek in 2,5D. Wij kunnen ook voldoen aan uw specifieke reinheidseisen zoals GRADE-2 Cleanliness

Op de pagina ‘Machinepark’ leest u meer over de nieuwste SODICK ALC800GH.

Heeft u onze kennisbank al ontdekt? Hier leest u meer over alle onderwerpen die binnen deze website aan de orde komen! Als ‘Nefratechers’ delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van vonkeroderen maar wat graag! Wij worden door bedrijven – en zelfs door collega-bedrijven – regelmatig gevraagd om mee te denken. En dan vooral aan het beginstadium bij productontwikkeling. Hierdoor besparen onze opdrachtgevers kostbare ontwikkeltijd en navenante ontwikkelingskosten. Door actief mee te denken, kunnen wij advies geven hoe een vonkproces zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. 

Uw contactpersonen:

Heeft u specifieke vragen? Neem dan meteen contact op met Frank Lenaers (directie) of
Sven Stoffelen (general manager productie). Wij houden van korte lijntjes: hierdoor zijn wij flexibel, kunnen wij snel antwoord geven en vooral efficiënt te werk gaan. Aarzel dus vooral niet om Frank of Sven te contacteren! Wij zijn altijd beschikbaar. 

Contactgegevens:

Peelterbaan 10
6002 NK Weert

KvK 55068367

Team Nefratech EDM Center Weert
V.l.n.r. Ehsan, Sven, John, Michelle, Frank en Wouter
Machinepark draadvonkerij, zinkvonkerij, draadvonken, zinkvonken, draadvonk, zinkvonk Nefratech EDM Center
Sodick ALC800GH lineairgestuurde draadvonkmachine

Contact loont zéker de moeite!

Contact opnemen met ons EDM-center is altijd de moeite waard. Welke vraag u ook heeft, het team doet zijn vlammende best om uw van dienst te zijn. Zit u in de oriëntatiefase of productontwikkelingsfase en stelt u het op prijs dat wij aanschuiven? Frank Lenaers (directeur) komt graag naar uw bedrijfsvestiging toe om actief mee te denken of om u van advies te dienen. 

Dat het team van Nefratech EDM-Center van vonkende uitdagingen bij EDM-draaderoderen en zinkeroderen houdt, vertelden wij al eerder op deze website. En ook dat wij heel graag al tijdens de aanvang van de ontwikkeling van een product met u mee willen denken. Tijdens zo’n voortraject adviseren wij u over bijvoorbeeld de materiaalkeuze, de bewerkingsmethode en bewerkingsvolgorde. Allemaal zaken die maar één doel dienen: een product zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk tegen de laagst mogelijk prijs bij u af te leveren. Eén ding staat daarbij altijd centraal: nauwkeurigheid!

Bij Nefratech EDM-Center werkt u met een betrokken
team. U werkt rechtstreeks met uw vaste ‘Nefratecher’ samen. Dat doen wij omdat wij van directe lijntjes en strakke communicatie houden. En voor elk teamlid geldt: dat uw belang voorop staat! 

Weet u al trouwens dat onze klanten al jarenlang zaken met ons doen?
Vaak al meer dan 30 jaar? Daar zijn wij uitermate trots op. Onze c
lientèle is
– naast Nederland –  veelal gevestigd in 
België en Duitsland en incidenteel in Frankrijk. Dat is deels te danken aan onze vestiging in de Euregio, Nederlands Limburg. 

Heeft u vragen over reinheidseisen zoals bijvoorbeeld GRADE-2 Cleanliness? Stel ze dan en/of lees de pagina over reindheidseisen

Lees meer over het MACHINEPARK.