Contact met het EDM-center voor vonkeroderen

Neem contact op met hét up-to-date EDM-Center in Nederland voor vonkverspanen.
Wij beloven dat het de moeite loont! Want voor een snelle levering van vonkproducten binnen NE-BE-DU moet u bij Nefratech EDM-Center zijn! Van 2-assig tot 5-assig (simultaan) en 8-assige vonktechniek in 2,5D. Wij kunnen ook voldoen aan uw specifieke reinheidseisen zoals GRADE-2 Cleanliness. 

Uw contactpersonen:

Heeft u specifieke vragen? Neem dan meteen contact op met Sven Stoffelen (directie). Wij houden van korte lijntjes: hierdoor zijn wij flexibel, kunnen wij snel antwoord geven en vooral efficiënt te werk gaan. Aarzel dus vooral niet om Sven te contacteren! 

Contactgegevens:

T: 0495 452004
F: 0495 452727

E: info@nefratech.nl

Peelterbaan 10
6002 NK Weert

KvK 55068367

“Uiterste nauwkeurigheid gaat bij Nefratech EDM-center hand-in-hand met de snelst mogelijke levertijd! Onze opdrachtgevers bevestigen dat!"

Sven Stoffelen, directeur

Machinepark draadvonkerij, zinkvonkerij, draadvonken, zinkvonken, draadvonk, zinkvonk Nefratech EDM Center
Sodick ALC800GH lineairgestuurde draadvonkmachine

Contact loont zéker de moeite!

Contact opnemen met ons EDM-center is altijd de moeite waard. Welke vraag u ook heeft, het team doet zijn vlammende best om uw van dienst te zijn. Zit u in de oriëntatiefase of productontwikkelingsfase en stelt u het op prijs dat wij aanschuiven? Sven Stoffelen (directeur) komt graag naar uw bedrijfsvestiging toe om actief mee te denken of om u van advies te dienen. 

Dat het team van Nefratech EDM-Center van vonkende uitdagingen bij EDM-draaderoderen en zinkeroderen houdt, vertelden wij al eerder op deze website. En ook dat wij heel graag al tijdens de aanvang van de ontwikkeling van een product met u mee willen denken. Tijdens zo’n voortraject adviseren wij u over bijvoorbeeld de materiaalkeuze, de bewerkingsmethode en bewerkingsvolgorde. Allemaal zaken die maar één doel dienen: een product zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk tegen de laagst mogelijk prijs bij u af te leveren. Eén ding staat daarbij altijd centraal: nauwkeurigheid!