Spuitgietmatrijzen laten maken

Je bent hier:
Vonkeroderen_draadvonken_zinkvonken__vonktechniekNefratech-EDM_Center_Weert

Voor het maken van spuitgietmatrijzen van stroomgeleidend metaal wordt zinkvonken vaak toegepast. Spuitgieten is een verwerkingsmethode die wordt gebruikt bij de massaproductie van bepaalde complexe vormen; hiervoor dient een matrijs te worden geproduceerd of een vormholte spuitgietmatrijs. Voor de fabricage van een spuitgietmatrijs is zinkvonken uitermate interessant. Voor het maken van fijnmechanische onderdelen wordt naast zinkvonken ook draadvonken toegepast. Nefratech EDM-Center is als vonkerodeercentrum sinds 1998 actief; ook wat betreft de productie van spuitgietmatrijzen! Lees meer over ons EDM-Center.

Spuitgietmatrijzen laten maken: wat zijn de spuitgietmatrijs kosten?

Voor het maken van vormmallen wordt een spuitgietmatrijs ingezet. Een spuitgietmatrijs is een hulpmiddel voor het produceren van weer andere producten; het is een hulpmiddel dat de volledige structuur en precieze afmetingen van de eindproducten geeft: de vormmal.

Wilt u weten wat er nodig om een spuitgietmatrijs te maken en wat spuitgietmatrijzen kosten? Neem dan contact met ons op.

Lees ook: Wat is zinkvonken? of Wanneer kies je voor zinkvonken? of Wat is de snelheid van het zinkvonk proces?

Spuitgietmatrijzen, spuitgietmatrijs. Nefratech EDM Center Weert
Spuitgietmatrijzen, spuitgietmatrijs. Nefratech EDM Center Weert
Inhoudsopgave