Het vonkende team van Nefratech EDM-Center

Het team van Nefratech houdt van een stevige, vonkende uitdaging. Als vakidioten worden zij daar wild enthousiast van! Het maakt niet uit of het nu zogenaamde ‘onmogelijke’ of veeleisende opdrachten zijn, of dat het piettepeuterig werk is of juist loodzwaar en lomp… 
Daag dit deze stoere ‘Nefratechers’ maar gewoon flink uit. Gegarandeerd dat hun passie voor het vak als een inspirerende vonk naar u zal overslaan! 

Als u met Nefratech EDM-Center werkt – of gaat werken – dan krijgt u onze teamleden altijd meteen en rechtstreeks aan de lijn. Want daar houden wij van: korte lijntjes en heldere communicatie zonder onnodige franjes. Dat werkt voor u prettig én voor ons. Heeft u een vraag, dan hoeft u dus nooit lang op een antwoord te wachten. Ook zo prettig! Tijdens de productie zijn onze teamleden zo flexibel mogelijk en denken zij actief én proactief met u mee. Gewoon omdat zij hebben hetzelfde einddoel voor ogen hebben: een mooi product.  

We hebben het hier wel over het ‘team van Nefratech‘, maar wie zijn die mannen die in de productiehal staan?! Nefratech EDM-Center stelt dit ultieme, stoere dreamteam aan u voor…

Ben je een student in de techniek? Lijkt jou wel wat om bij ons bedrijf praktijkervaring op te doen? Wil jij leren van de beste professionals uit de wereld van EDM-vonkverspanen? Zoek je nog een stageplek? Neem dan vooral snel contact met ons op!

Team: directie

Directeur

Deze van oorsprong ‘Brabantse jongûh’ startte zijn carrière als CNC-frezer. Vanaf 2018 had deze actieve veertiger als general manager de dagelijkse leiding over het Nefratech-team. In januari 2024 is Sven directeur van Nefratech EDM-Center. Als meewerkend directeur ervaart hij een perfecte mix van beide werelden: die van coachend leidinggeven en zelf ook nog ‘lekker achter de machine staan’. Sven is een organisator en praktisch ingesteld maar is ook een vooruitstrevende vakman met een duidelijke stip op de horizon. Die stip is de groei van Nefratech als high-tech EDM-center! 

Sven’s motto is ‘Er bestaan geen problemen alleen uitdagingen!’. Hij bijt zich als een bull-terriër vast in een uitdaging. Dankzij deze eigenschap ervaren klanten hem als een waardevolle conceptontwikkelaar en is hij de vraagbaak voor klanten en collega’s. In zijn vrije tijd zijn Sven zijn vriendin en dieren zijn oogappels.

Team: medewerkers

Draadvonker-zinkvonker – ‘Vonkende biker’

Frank was van 1998 tot 2024 directeur-eigenaar van Nefratech EDM-Center. Hij is getrouwd met Tanya heeft een inmiddels volwassen zoon. Meer dan drie decennia geleden startte Frank als ondernemer met een enkele draadvonkmachine. In de jaren erna nam hij professionals aan, die nét zo trots zijn op het bedrijf als hijzelf! Collega’s zeggen dat Franks’ beste eigenschap zijn bescheidenheid is; het liefst staat hij zelf gewoon achter de machine. Als vakidioot blijft Frank wél de nieuwste ontwikkelingen als eerste volgen. Voor stagiaires stelt hij met plezier zijn bedrijf en kennis ter beschikking. 

In zijn vrije tijd is Frank graag een ‘vrije’ jongen en dat gevoel ervaart hij op de motor. Na een rit gaat hij graag met kameraden een biertje drinken en darten in zijn stamkroeg. Precies zoals dat hij dat 25 jaar geleden al deed: bescheiden. Gewoon een man die geniet van zijn vak, zijn team, zijn thuis plus een biertje (en zijn motor).

Team: medewerkers

Draadvonker – zinkvonker – ‘Micrometer-man’ 

Hoewel Wouter het jongste lid is van het Nefratech-team, heeft hij wel de meeste figuurlijke meters op de machines gemaakt. Sinds 2013 werkt bij hij al bij ‘the firm’. Wouter kwam ooit als 13-jarig jochie met zijn vader in de werkplaats kijken en was zo onder de indruk dat hij koos voor een beroepsgerichte opleiding aan de BuSo Sint-Jansberg Maaseik (B). Met zijn diploma op zak klopte Wouter opnieuw op de deur van de werkplaats en hij bleef.

Wouter is allround inzetbaar. Zijn collega’s beamen dat precisiewerk-to-op-de-millimeter goed bij Wouter past. Dankzij zijn inzicht en kennis, oog voor detail en bakken vol geduld, maakt Wouter van de kleinste werkstukken heuse millimeter-wondertjes. Geen wonder dat dit ‘zijn ding’ is, want met zijn rustige karakter straalt Wouter in dit team van stoere mannen alle rust uit. Zijn rustige karakter zie je terug in zijn grote hobby: ‘vusjsche’ (Nederlands voor: vissen). 

Team: medewerkers

Order desk en plannig – ‘Deskundige plankundige’

Team: directie

Financiën – ‘Cijfermeester’ 

Sinds de start van Nefratech EDM-Center is John al betrokken bij het bedrijf. Als cijfermeester en pragmaticus speelt hij een grote rol in de ontwikkeling van Nefratech tot Euregionaal opererend hightechbedrijf. 

John deelt al 20 jaar lief en leed met zijn Anne. Samen hebben zij drie blakende zonen. Net zo trots als op zijn gezin is hij op ‘zijn’ stad Weert. John is een betrokken man bij het welzijn en ontwikkeling van Weert en het sociale leven van deze 600-jarige stad. Hij was ook enkele jaren wethouder. Nu houdt hij zich vooral bezig met Nefratech EDM-Center en zijn horecazaak ‘De Soos’ in het Weerter stadscentrum. Of zijn drie mannen ooit een ‘Nefratecher’ worden? Ze komen wel eens kijken en wie weet komen ze net als Wouter ook met een technisch diploma op hun zak opnieuw ‘eens kijken’. 

Nefratech EDM-Center is een erkend opleidingsbedrijf voor verschillende technische opleidingen in Nederland en België  zoals de TU Eindhoven, Gilde Opleidingen en Summa College Eindhoven.