Controle vonkproducten | Nefratech EDM-Center

Een scherpe blik op elke micrometer

De controle van vonkproducten vindt al tijdens het verspaanprocédé plaats. Wij meten gedurende het hele vonkproces nauwkeurig en controleren een werkstuk op toleranties.
Deze doorlopende controle maakt een significant verschil.   

Hiervoor gebruiken wij geavanceerde meetapparatuur waarmee wij tot op 0,001ste millimeter kunnen meten. Mogelijke afwijkingen kunnen wij daarom snel constateren. Hierdoor leveren wij alleen producten die binnen de vooraf gedefinieerde toleranties vallen.

Maar: wij zijn geen heilige boontjes. Daarom gaan wij hier niet beweren dat er nooit afwijkingen zijn of dat wij nooit fouten maken. Daar willen wij heel transparant in zijn; het gebeurt echt wel eens. 

Zijn er afwijkingen, die niet binnen de gestelde toleranties vallen, dan nemen wij contact op. Wij garanderen wél dat wij het oplossen. En dat willen wij graag nog eens extra benadrukken: ‘In élk geval oplossen!’ Wij doen er namelijk álles aan om onze klanten tevreden te houden en ons imago als ‘betrouwbaar’ steeds weer te bevestigen!  

Heeft u specifieke reinheidseisen zoals GRADE-2 Cleanliness neem dan contact op met Nefratech EDM-Center voor gespecialiseerd advies. 

"Wij verklaren een werkstuk pas 'af' als het tot op 0,001ste millimeter is nagemeten bij de eindcontrole."
Sven Stoffelen, draadvonker, zinkvonker, general manager productie Nefratech EDM-Center
Sven Stoffelen
Directeur

Controleren van vonkproducties

Naast een zeer geavanceerd en uniek machinepark heeft Nefratech EDM-Center de beschikking over een 3D-precisiemeetmachine en een optische meetbank. 

Lees meer over draadvonken of  zinkvonken. Zie ook verder: meetapparatuur

Meetkamer, controle vonkproducten, draadvonken, zinkvonken, Nefratech EDM-Center
Hexagon Optiv Classic 322​

Hexagon Optiv Classic 322

De Hexagon Optiv Classic 322 is bestemd voor optische metingen. Door middel van optische metingen kan er snel en zeer nauwkeurig gemeten worden. De meetsoftware is PC-DMIS Vision. Deze Hexagon wordt toegepast bij veelzijdige geometriemetingen en GD&T-analyse. 

Meetkamer, controle vonkproducten, draadvonken, zinkvonken, Nefratech EDM-Center
Mitutoyo Crysta Plus M574

Mitutoyo Crysta Plus M574

Met de Mitutoyo Crysta Plus M574 controleren wij het eindproduct tot op enkele duizendste millimeters aan alle zijden nauwkeurig. U bent dus altijd zeker van een ‘zuiver’ gemeten vonkproduct. 

Meetkamer, controle vonkproducten, draadvonken, zinkvonken, Nefratech EDM-Center
Meetkamer Nefratech EDM-Center