Draadvonken kosten: wij zijn al 30 jaar voordelig, innovatief én snel!

De kosten voor vonkeroderen zijn sterk afhankelijk van de complexiteit van het te maken product. Bepalend zijn de vorm, het te bewerken materiaal en de tijd die er nodig is om het product te vervaardigen

De uiteindelijke kostprijs van deze precisietechnologie is dus erg afhankelijk van individuele factoren en specifieke wensen. 

Kosten bepalen voor draadvonken is secuur maatwerk

U bent op zoek naar een innovatief bedrijf dat met hoge nauwkeurigheid mechanische bewerkingen op objecten van geleidende materialen kan uitvoeren? En zonder dat kosten uit de hand lopen? Bij Nefratech EDM Center biedt zeer hoge expertise tegen zeer concurrerende tarieven. 

We hebben een machinepark klaarstaan dat uniek is in Europa. Daarnaast hebben we ook de mensen en kennis om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan tijdens het productieproces.

Wij zijn innovatief en flexibel

Wij adviseren u vanaf de ontwerpfase t/m de afwerking, zodat wij op de meest efficiënte en innovatieve manier uw product kunnen bewerken. Daardoor besparen wij veel op productietijd en dus kosten! Dat geldt voor zowel fragiele producten van enkele millimeter als top-zware werkstukken tot 3 ton van geleidende metalen. 

Reken daarbij op onze maximale flexibiliteit: tot op het laatste moment kunt u nog aanpassingen doen aan een ontwerp. 

Weet u dat onze prijzen van draaderoderen tot de scherpste van Nederland behoren, dat wij supersnel leveren én bovendien aan uw reinheidseisen kunnen voldoen? 

Wij nodigen u daarom vooral uit om een direct vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Scherpe prijzen

Bij Nefratech EDM Center heeft u te maken met een bedrijf waar een grote mate van kennis aanwezig is, maar waar ook de beste machines staan. Wij kunnen eigenlijk als enige bedrijf op dit gebied in Nederland goed overweg met zware en grote werkstukken, waar ook nog eens bijkomt dat wij als enige in Europa dat voorbereid is om een 8-assig vonkproduct te produceren. 

Wij lopen ver voorop als het aankomt op innovaties en wachten niet tot een ander met vernieuwingen komt. Daar zorgen wij liever zelf voor. Bij ons vindt u korte communicatielijnen, waardoor snel schakelen mogelijk is. De kosten van draadvonken zijn bij ons altijd zo laag mogelijk. Een offerte laat u dat meteen zien! 

Snelle levering

Als u werkstukken heeft die bewerkt moeten worden door middel van vonkerosie, dan raden we u aan om hier contact met ons over op te nemen voor advies en een vrijblijvende offerte. Zo ervaart u uit eerste hand dat Nefratech EDM Center het beste bedrijf is om in te schakelen voor al uw metaalbewerkingen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een korte levertijd!

Lees meer: draadvonken zinkvonken.

Nefratech overtuigt ook ú!

"Heeft u een draadvonk- en/of zinkvonkbedrijf nodig? Wij staan erom bekend dat wij vanaf de ontwikkelingsfase al meteen met u meedenken. Hiermee besparen wij voor u kostbare tijd én kosten!"

Veelgestelde vragen over draadvonken

Met behulp van draadvonktechniek kan men complexe vormen bewerken. De techniek wordt vaak gebruikt om vormen in het platte vlak te creëren, maar biedt ook mogelijkheden voor het bewerken van ruimtelijke vormen, zoals bollen en kegels. Hierdoor is de draadvonktechniek veelzijdig inzetbaar voor diverse vormgevingstoepassingen. 

Het is lastig om een specifiek antwoord te geven op de vraag wat draadvonk kost, zonder gedetailleerde informatie over het specifieke onderdeel of werkstuk. De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, het materiaal, de gewenste nauwkeurigheid en de hoeveelheid werk. Wij raden u aan om altijd een een offerte op maat aan te vragen bij ons draadvonkbedrijf.

Draadvonken kosten, wat kost draadvonken, hoe duur is draadvonken, wat is de prijs van draadvonken, Nefratech EDM-Center
Elke offerte is maatwerk!