Wat zijn vervuilende delen bij reinheidseisen

Je bent hier:

Wat zijn vervuilende delen bij reinheidseisen? Vervuilende delen zijn ongewenste materialen of stofdeeltjes in en op het oppervlak van een product. Bijvoorbeeld: organische stofdelen zoals vet, vingerafdrukken en koelvloeistof (water). Of deeltjes van menselijke huid en stof. Daarnaast bestaat er ook vervuiling door metaaldeeltjes. Deze metaaldeeltjes zijn zeer lastig te verwijderen en kritische onderdelen zullen zelfs in bepaalde gevallen vervangen moeten worden. Metalen als zink en tin zijn alleen te verwijderen door middel van etsen. 

Lees ook: reinheidseisen bij Nefratech EDM-Center.

Of bekijk ons machinepark

Reinheidseisen GRADE-2 Cleanliness Nefratech EDM-Center
Reindheidseisen Grade-2 voor vacuümproducten

Wat zijn vervuilende delen bij reinheidseisen zoals Grade-2?

Reinheidseisen Grade 2 Cleanliness vonktechniek, vonktechnieken, draadvonken, zinkvonken, startgatvonken, EDM-wire cutting Nefratech EDM Center

Vervuilende delen bij Grade-2 zijn ongewenste materialen of stofdeeltjes in en op het oppervlak van een product. Bijvoorbeeld: organische stofdelen zoals vet, vingerafdrukken en koelvloeistof (water). Of deeltjes van menselijke huid en stof. Daarnaast bestaat er ook vervuiling door metaaldeeltjes. Deze metaaldeeltjes zijn zeer lastig te verwijderen en kritische onderdelen zullen zelfs in bepaalde gevallen vervangen moeten worden. Metalen als zink en tin zijn alleen te verwijderen door middel van etsen. 

Vorige GRADE-2 Cleanliness: wat betekent dat?
Volgende Doel van reinheidseisen
Inhoudsopgave