Hoe kunnen we helpen?

Vormen van vonkverspaning

Je bent hier:
Vormen van vonkverspanen; draadvonken en zinkvonken. Nefratech EDM Center

Vormen van vonkverspaning: draadvonken & zinkvonken

Vormen van vonkverspaning zijn: draadvonken en zinkvonken. Als u doorklikt naar de betreffende pagina, vertellen wij u er veel meer over elk subonderdeel van verspaning door middel van vonktechniek.

Vonkverspanen

U bent op zoek naar een bedrijf voor vonktechniek? Dan bent u goed terecht gekomen bij Nefratech EDM-Center. Ons bedrijf behoort tot de toonaangevende bedrijven in Europa wat vonktechniek betreft. Wij hebben een innovatief machinepark omdat we altijd bezig zijn met onze bedrijfsontwikkeling. Onze niche is 5-assig simultaan draadvonken. Daarbij beschikken wij over een 8-assig voorbereide vonkverspaner. Wilt u meer weten over Nefratech EDM-Center en de mogelijkheden die wij u bieden wat betreft deze snijtechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Meer over vonkverspanen

Vonktechniek is vorm van metaalbewerken. Bij vonktechniek wordt een lastig te bewerken en stroomgeleidend metaal van vorm veranderd met hulp van vokoverslag en een vonkelektrode. De massa van het oorspronkelijke metaal neemt af, doordat geleiders stukjes van het metaal verwijderen: dit wordt verspanen genoemd. Bij het bewerken ontstaan er spanen of krullen van metaal.

Met behulp van vonkverspaning wordt er een hoge precisie bereikt. Er is een bewerkingsnauwkeurigheid mogelijk tot op 0,005 mm. Daarom is vonkverspaning een goede manier om fijnmechanische metaalbewerking uit te voeren. Het grote voordeel van deze vorm van metaalbewerking is, dat er een grote vrijheid van vormgeving is. Vormen van vonkverspaning zijn draadvonken en zinkvonken.

Draadvonken en zinkvonken

We vertellen u graag meer over Nefratech EDM-Center en de mogelijkheden die wij bieden voor draadvonken en zinkvonken. Tijdens adviesgesprekken laten u weten hoe u bepaalde vormen bereikt kunnen worden in harde metalen. We kunnen u bij elke stap van het proces bijstaan. Voor advies en vragen mag u contact met ons opnemen. Ook als u een offerte aan wil vragen kunt u bij ons terecht.Lees meer over: Draadvonken / zinkvonken

Lees meer over Nefratech EDM-Center

Inhoudsopgave