Vormen van vonkverspanen

Je bent hier:

Vormen van vonkverspanen zijn: draadvonken en zinkvonken. Als u doorklikt naar de betreffende pagina, vertellen wij u er veel meer over elk subonderdeel van verspaning door middel van vonktechniek.

Vonkverspanen

U bent op zoek naar een bedrijf voor vonkverspanen? Dan bent u goed terecht gekomen bij Nefratech EDM-Center. Ons bedrijf behoort tot de toonaangevende bedrijven in Europa wat vonktechniek betreft. Wij hebben een innovatief machinepark omdat we altijd bezig zijn met onze bedrijfsontwikkeling. Onze niche is 5-assig simultaan draadvonken. Daarbij beschikken wij over een 8-assig voorbereide vonkverspaner. Wilt u meer weten over Nefratech EDM-Center en de mogelijkheden die wij u bieden voor deze snijtechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies.

Meer over vonkverspanen

Verspanen is een onderdeel van in de techniek. Bij deze methode wordt een lastig te bewerken en stroomgeleidend metaal toch van vorm wordt veranderd. De massa van het oorspronkelijke metaal neemt af, doordat geleiders stukjes van het metaal verwijderen: verspanen. Bij het bewerken ontstaan er spanen of krullen van metaal. Met behulp van vonkverspanen kan er een hoge precisie worden bereikt. Er is een bewerkingsnauwkeurigheid mogelijk tot op 0,005 mm. Daarom is vonkverspanen een goede manier om fijnmechanische metaalbewerking uit te voeren. Het grote voordeel van deze bewerkingsmethode is, dat er een grote vrijheid van vormgeving is.

Contact opnemen met Nefratech EDM-Center
We vertellen u graag meer over Nefratech EDM-Center alle mogelijkheden die wij bieden. In adviesgesprekken laten u weten hoe u bepaalde vormen bereikt kunnen worden in harde metalen. We kunnen u bij elke stap van het proces bijstaan. Voor advies en vragen mag u contact met ons opnemen. Ook als u een offerte aan wil vragen kunt u bij ons terecht.

Welke vorm van vonkverspanen zijn er?

Vormen van vonkverspanen; draadvonken en zinkvonken. Nefratech EDM Center

Verspanen is een onderdeel van in de techniek. Bij deze methode wordt een lastig te bewerken en stroomgeleidend metaal toch van vorm wordt veranderd. De massa van het oorspronkelijke metaal neemt af, doordat geleiders stukjes van het metaal verwijderen: verspanen. In deze techniek wordt gebruik gemaakt van draadvonkmachines of zinkvonkmachines.

Lees meer: Wanneer vonken of frezen?

Lees meer over over Nefratech EDM-CenterVormen van vonkverspanen; draadvonken en zinkvonken. Nefratech EDM Center
Vormen van vonkverspanen; draadvonken en zinkvonken. Nefratech EDM Center
Vorige Wat is vonkverspanen?
Volgende Waarvoor wordt vonkverspanen gebruikt?
Inhoudsopgave