Hoe kunnen we helpen?

Wanneer zinkvonken?

Je bent hier:

Wanneer zinkvonken? Zinkvonken wordt toegepast voor het bewerken van blinde gaten, blinde contouren en scherpe hoeken de ideale oplossing.

Het voordeel van zinkvonken als verspaningsmethode is de extreme nauwkeurigheid tijdens de productie. Door aparte vonkdoorns te gebruiken bij het voor- en navonken, kent dit computergestuurde bewerkingsproces een hoge precisie. Een ander voordeel is dat het mogelijk is om veel verschillende geleidende materialen te eroderen.

Denk hierbij onder meer aan ijzerlegeringen zoals staal, aluminium, hardmetaal en koper. De snelheid van het zinkvonkproces is materiaalafhankelijk.

Een bijkomend financieel voordeel is het grotendeels onbemande karakter van deze technologie.
Dit zorgt voor beheersbare kosten in vergelijking met andere technieken.

Wanneer zinkvonken? Vraag ons om advies.

Wilt u weten wanneer zinkvonken voor uw producten gunstiger is qua prijs, productietijd en nauwkeurigheid dan bij andere metaalbewerkingstechnieken? Vraag dan altijd om advies aan Nefratech EDM-Center. Wij staan erom bekend dat wij graag actief vanaf de ontwerpfase met de productie van halffabricaten uit stroomgeleidende metalen meedenken. Contact.

Wellicht interesseren deze kennisbankartikelen u ook:
Wat is zinkvonken?
Wat is draadvonken?Wanneer zinkvonken? Nefratech EDM-Center kennisbank
Wanneer zinkvonken? Nefratech EDM-Center kennisbank

Wanneer kiezen voor zinkvonken

Wanneer zinkvonken? Zinkvonktechniek, zinkvonktechnieken, zinkvonker, Nefratech EDM-Center

Zinkvonken is voor het bewerken van blinde gaten, blinde contouren en scherpe hoeken de ideale oplossing.
Wanneer kiezen voor zinkvonken? Het voordeel van zinkvonken als verspaningsmethode is de extreme nauwkeurigheid tijdens de productie. Door aparte vonkdoorns te gebruiken bij het voor- en navonken, kent dit computergestuurde bewerkingsproces een hoge precisie. Een ander voordeel is dat het mogelijk is om veel verschillende geleidende materialen te eroderen.
Denk hierbij onder meer aan ijzerlegeringen zoals staal, aluminium, hardmetaal en koper. De snelheid van het zinkvonkproces is materiaalafhankelijk.

Een bijkomend financieel voordeel is het grotendeels onbemande karakter van deze technologie. Dit zorgt voor beheersbare kosten in vergelijking met andere technieken. L

Inhoudsopgave